Har du en virksomhed ?

Dine kunder er kræsne. De spørger ofte hinanden om referencer og vil i det hele taget gerne vide mest muligt, inden de vælger hvem, de gerne vil besøge.

Her har du mulighed for at præsentere dig – ikke blot for dem, der måske allerede har hørt om dig, men til alle dine mulige kunder, som leder på nettet efter noget i nærheden, noget på ferien – eller måske bare den bedste.

Her kan du få en præsentationsside med tekst og fotos, link til din hjemmeside, din annonce osv., og vi kan også lave en hjemmeside for dig, hvis du har behov for det.

Vores erfaring er, at i forhold til skønhed og velvære kan man ikke oplyse for meget. Kunderne vil gerne have et kig ind i butikken, før de kommer – tjekke priser, anmeldelser – føle sig trygge og velforberedte.

Du kan få en

en lille profil med  en kort tekst og ét foto, hvor du leverer begge dele,

en udvidet profil med åbningstider, mere tekst, flere fotos og evt. video, som du selv leverer, eller

en løsning hvor vi lave det for dig – tekst, fotos – og måske video, bookingsystem osv.  Her har du også mulighed for at få bestillingsfunktion, mini-webbutik, mailadresse med @skoenhedogvelvaere.dk, link til brochurer, visning af tilbud samt tilkøb af annoncering på forsiden samt få rabat ved annoncering på Lolland-Falster Kalenderen.

 

Med en profil hos sparer du penge til egen hjemmeside.

Alle tre typer profiler koster et årligt gebyr. Prisen samt prisen på oprettelse afhænger af profiltype.

Alle løsninger er optimeret til visning på alle platforme, så dine kunder kan finde dig via mobilen, PC’en, tabletten – hvor som helst.

Hvis du har en virksomhed, hvor kategorien ikke er oprettet endnu, så kontakt os og hør, om du kan komme med.

 

Kontakt os

Hvis du har en virksomhed, du gerne vil have med på denne portal med lidt mere information end blot adressen, så kontakt os på tlf. 42 33 93 00 eller freya @ skoenhedogvelvaere.dk og hør mere.

 

Såfremt du finder oplysninger som er ukorrekte, eller du ikke ønsker at kunne findes via Skønhed & Velvære, så ring til Freya på 42 33 93 00 eller send en mail til freya @ skoenhedogvelvaere.dk, så vi kan rette eller slette efter behov.

 

Skønhed&Velære ejes af Xperi, cvr. 17699202, som ejes personligt af Freya Anduin.